PT CODEREN (BIMMERCODEREN)

‘s-Hertogenbosch (NL)
+31619705792 (Whatsapp)
info@192.168.1.123
KVK: 72244763
Algemene voorwaarden

OVER BIMMERCODEREN:

PT CODEREN is ontstaan uit een hobby dan wel passie voor het merk BMW. Het is een onderneming die wordt uitgevoerd naast een reguliere fulltime baan. Hierdoor is de tijd die beschikbaar is voor de uitvoering van werkzaamheden voor PT CODEREN beperkt. Wij doen ons best om binnen één werkdag te reageren op WhatsApp of e-mail berichten. PT CODEREN maakt gebruik van de “kleineondernemersregeling” (KOR). Dit is een vrijstelling voor de BTW. Er wordt geen BTW gerekend over de diensten of producten die door PT CODEREN worden verkocht. Hierdoor staat ook geen BTW vermeld op de factuur.

LET OP!

Bij iedere softwarematige aanpassing aan uw voertuig vervalt de fabrieksgarantie op het betreffende onderdeel. Bijvoorbeeld: Bij een motortuning vervalt de fabrieksgarantie op de motor, bij een CarPlay activatie vervalt de fabrieksgarantie op de headunit, e.d. PT CODEREN (BIMMERCODEREN) neemt in geen enkel geval de fabrieksgarantie over. Alle wijzigingen aan uw voertuig zijn geheel op eigen risico.

PT CODEREN is niet aansprakelijk voor defecten en/of beschadigingen aan het voertuig die na een softwarematige aanpassingen optreden. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de (softwarematige) aanpassing. 

Het uitvoeren van een navigatie update is geheel op eigen risico. Bij oudere systemen kan een navigatie update langzaam verlopen. Dit heeft te maken met de vaak grote stappen die in één keer worden gemaakt, bv. versie 2012 naar 2022. Een BMW navigatiesystemen maakt voor de opslag gebruik van een klassieke HDD (harde schijf). Een HDD slijt door de jaren heen. Een versleten HDD kan tijdens een update voor problemen zorgen. Overweeg dit risico voordat u een update start. Het is niet mogelijk om op voorhand de staat van een navigatiesysteem / HDD te beoordelen. 

Producten die besteld worden op VIN (chassisnummer) zijn persoonlijk van aard en worden derhalve niet retour genomen. Producten die hieronder vallen zijn o.a. : FSC activatiecode(s), CarPlay activatie en alle producten van MG Flasher. 

BMW en MINI zijn geregistreerde handelsmerken van Bayerische Motoren Werke AG. PT CODEREN is op geen enkele manier gelieerd aan BMW AG en is niet door BMW AG gemachtigd om op te treden als officiële distributeur of vertegenwoordiger. De beschikbaarheid van BMW- en MINI-producten op deze website impliceert niet dat PT CODEREN wordt onderschreven door BMW AG of haar partners.

Levertijd en retour:

De levertijd van fysieke producten betreft circa 1-3 werkdagen. Voor 15:00 uur op werkdagen besteld wordt dezelfde dag met PostNL verzonden. U ontvangt een pakketnummer om de bestelling te kunnen volgen. Wij verzenden producten uitsluitend middels PostNL.

Fysieke producten kunnen binnen 14 dagen retour worden gezonden. De verzendkostenkosten van het retour zijn voor uw eigen rekening. Het volledige aankoopbedrag (ex. verzendkosten) ontvangt u bij ontvangst van het retourproduct terug op uw rekening. Deze uitbetaling is op dezelfde wijze als de methode waarmee u heeft betaald. (iDeal, PayPal, Bancontact).

De levertijd van digitale producten is binnen één werkdag. Het digitale product ontvangt u op het opgegeven e-mail adres.

Een digitaal product wordt besteld en geleverd op chassisnummer. Deze bestellingen zijn persoonlijk van aard en kunnen daardoor niet retour worden genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor het bestellen van het juiste product. Wij doen ons uiterste best om bestellingen zoveel mogelijk te controleren op basis van het opgegeven chassisnummer (VIN) voordat wij deze leveren. Dit om foutieve bestellingen zoveel mogelijk te voorkomen. Bent u niet helemaal zeker of het product geschikt is voor uw BMW? neem dat altijd vooraf even contact met ons op.

Producten die besteld worden op VIN (chassisnummer) zijn o.a. FSC activatiecode(s), een CarPlay activatie en alle producten van MG Flasher.