DPB BUSINESS (BIMMERCODEREN)

Belcantoweg 16, 5245AE, Rosmalen (‘s-Hertogenbosch), NL
TEL: +31 6 19 70 57 92 (Whatsapp)
info@bimmercoderen.nl
KVK: 91785057
Algemene voorwaarden

OVER BIMMERCODEREN:

BIMMERCODEREN (DPB BUSINESS) is ontstaan uit een hobby dan wel passie voor het merk BMW. Het is een onderneming die wordt uitgevoerd naast een reguliere fulltime baan. Hierdoor is de tijd die beschikbaar is voor de uitvoering van werkzaamheden voor BIMMERCODEREN beperkt. Wij doen ons best om binnen 1-3 werkdagen te reageren op WhatsApp of e-mail berichten.

Levertijd en retour:

De levertijd van fysieke producten betreft circa 1-3 werkdagen. Bestellingen die voor 14:00 uur op werkdagen worden geplaatst worden dezelfde dag bij PostNL aangeboden. U ontvangt een pakketnummer om de bestelling te kunnen volgen. Wij verzenden producten uitsluitend middels PostNL.

Fysieke producten kunnen binnen 14 dagen retour worden gezonden. De verzendkostenkosten van het retour zijn voor uw eigen rekening. Het volledige aankoopbedrag (ex. verzendkosten) ontvangt u bij ontvangst van het retourproduct terug op uw rekening. Deze uitbetaling is op dezelfde wijze als de methode waarmee u heeft betaald. (iDeal, PayPal, Bancontact).

De levertijd van digitale producten is binnen één werkdag. Het digitale product ontvangt u op het opgegeven e-mail adres.

Een digitaal product wordt besteld en geleverd op voertuig identificatie nummer (VIN) / chassisnummer. Deze bestellingen zijn persoonlijk van aard en kunnen daardoor niet retour worden genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor het bestellen van het juiste product. Wij doen ons uiterste best om bestellingen zoveel mogelijk te controleren op basis van het opgegeven chassisnummer (VIN) voordat wij deze leveren. Dit om foutieve bestellingen zoveel mogelijk te voorkomen. Bent u niet helemaal zeker of het product geschikt is voor uw BMW? neem dat altijd vooraf even contact met ons op.

Producten die besteld worden op VIN (chassisnummer) zijn o.a. FSC activatiecode(s), CarPlay activatie en alle producten van MG Flasher.

LET OP!
Bij iedere softwarematige aanpassing aan uw voertuig vervalt de fabrieksgarantie op het betreffende onderdeel. Bijvoorbeeld: Bij een motortuning vervalt de fabrieksgarantie op de motor, bij een CarPlay activatie vervalt de fabrieksgarantie op de headunit, e.d. BIMMERCODEREN (DPB BUSINESS) neemt in geen enkel geval de fabrieksgarantie over. Alle wijzigingen aan uw voertuig zijn geheel op eigen risico.

BIMMERCODEREN (DPB BUSINESS) is niet aansprakelijk voor defecten en/of beschadigingen aan het voertuig die na een softwarematige aanpassingen optreden. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de (softwarematige) aanpassing. 

Het uitvoeren van een navigatie update is geheel op eigen risico. Bij oudere systemen kan een navigatie update langzaam verlopen. Dit heeft te maken met de vaak grote stappen die in één keer worden gemaakt, bv. versie 2012 naar 2022. Een BMW navigatiesystemen maakt voor de opslag gebruik van een klassieke HDD (harde schijf). Een HDD slijt door de jaren heen. Een versleten HDD kan tijdens een update voor problemen zorgen. Overweeg dit risico voordat u een update start. Het is niet mogelijk om op voorhand de staat van een navigatiesysteem / HDD te beoordelen. 

Producten die besteld worden op VIN (chassisnummer) zijn persoonlijk van aard en worden derhalve niet retour genomen. Producten die hieronder vallen zijn o.a. : FSC activatiecode(s), CarPlay activatie en alle producten van MG Flasher. 

BMW en MINI zijn geregistreerde handelsmerken van Bayerische Motoren Werke AG.

BIMMERCODEREN (DPB BUSINESS) is op geen enkele manier gelieerd aan BMW AG en is niet door BMW AG gemachtigd om op te treden als officiële distributeur of vertegenwoordiger. De beschikbaarheid van BMW- en MINI-producten op deze website impliceert niet dat BIMMERCODEREN wordt onderschreven door BMW AG of haar partners.